У структуру виконавчих органів міськради Львова внесли зміни

Рада внесла зміни до структури виконавчих органів мерії. Йдеться, зокрема, про перейменування посад заступників міського голови, а також зміну підпорядкування кількох департаментів та управлінь.

Так, зміни торкнуться заступників міського голови з підготовки до ЄВРО-2012 і з питань містобудування та інфраструктури, посади яких тепер офіційно звучатимуть як заступник з питань розвитку і заступник з економічних питань та містобудування відповідно. Окрім цього, останній отримає у підпорядкування управління капітального будівництва та департамент економічної політики, а натомість передасть першому заступнику департамент житлового господарства та інфраструктури. Водночас, департамент фінансової політики тепер напряму підпорядковуватиметься міському голові Львова.

«Ці зміни є технічними: ми не скорочуємо та не ліквідовуємо жодних структур. Однак, безумовно, найближчим часом на розгляд має бути винесено нову структуру, оскільки є відповідні зміни в законодавстві», – відзначає керівник міського юридичного управління Гелена Пайонкевич.

«Ми домовились із керівниками фракцій про створення спільної комісії для роботи над новою структурою Львівської міської ради, яку необхідно приймати негайно, тому що сьогоднішня вже вичерпала свої ресурси. Я пропоную, щоб, пропрацювавши в цій комісії у грудні та першій половині січня, ми оперативно винесли консолідовану структуру на голосування. Потім близько двох місяців вона буде входити в дію і, сподіваємось, уже з другого кварталу у нас буде нова структура. Сьогоднішні зміни носять точковий характер, щоб уже зараз можна було якісно оптимізувати роботу двох департаментів», – зазначає міський голова Львова Андрій Садовий.

Згідно з текстом ухвали, виконавчий комітет повинен підготувати та подати на розгляд міської ради проекти ухвал про затвердження структури виконавчих органів та розмежування повноважень між ними, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів, а також витрат на їх утримання. Положення про виконавчі органи ради повинні затвердити до 01.02.2016.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: