З Краківського ринку евакуювали більше двох тисяч осіб

Вчора, 16 грудня, невідомі особи повідомили про замінування «Галицького ринку» (пл. Соборна, 14) і «Краківського ринку» (вул. Базарна, 11). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось. Пошукові роботи завершені – вибухових пристроїв не виявили. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Вчора, 16 грудня, о 15:17 год. невідома особа на телефон Львівського оператора служби «102» обліково-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління національної поліції у Львівській області повідомила про замінування «Галицького ринку» (пл. Соборна, 14). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій…».

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. З території «Галицького ринку» було виведено в безпечне місце 410 осіб. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ Національної поліції України у Львівській області провели обстеження території ринку. О 16.55 год. пошукові роботи були завершені – вибухового пристрою не виявили. Проводяться слідчі дії.

Також вчора о 15:17 год. невідома особа на телефон Львівського оператора служби «102» обліково-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління національної поліції у Львівській області повідомила про замінування «Краківського ринку» (вул. Базарна, 11). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій…».

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. З території «Краківського ринку» виведено в безпечне місце 2150 осіб. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ Національної поліції України у Львівській області провели обстеження території ринку. О 18.30 год. пошукові роботи завершено – вибухового пристрою не виявили. Проводяться слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: