29-річна "левиця" позбулась суддівського крісла за відверті фото

Кандидатка в судді Тамара Мартьянова, яка прославилася відвертими фото в Інтернеті, не витримала перевірки кваліфікаційної комісії, але у висновках зазначає, що поведінка і спосіб життя претендентки були серед причин, через які сумнівається в її профпридатності. Про це пише Depo.Львів із посиланням на ТСН.

29-річна кандидатка на високу посаду вже оскаржує таке рішення в адміністративному суді Києва. Відверті фото коштували їй суддівського крісла.

Донька судді і кандидатка в судді Тамара Мартьянова показала свої гардеробні вподобання, як доглядає за здоров'ям, відпочиває в сауні, на морях та світських заходах.

Через знімки 27-річної Тамари здійнявся скандал.

Жінка видалила свій акаунт, та кваліфікаційна комісія з відбору суддів усе бачила і забракувала її на високу посаду.

Але й у суді пані Мартьянова вже в перші хвилини засідання перед судом не зовсім точна – жінка повідомила, що проживає у Львові. Проте журналісти з'ясували, що за вказаною адресою у Львові Мартьянова давно не живе.

Небагатослівна і про здобутки і невдачі доньки її мати, голова Франківського суду у Львові, Світлана Мартьянова.  Тим часом, судове слухання справи Мартьянової в Києві перенесли, бо один із членів посеред засідання раптом згадав, що він знає Мартьянову та її матір особисто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: