Львівська залізниця запрошує усіх проїхатися зимовим ретро-поїздом

Напевно, Святий Миколай був таки хоч трішечки залізничником, адже завтра, у День Чудотворця він прийде до львів’ян та гостей міста з чудовим залізничним подарунком. 19 та 20, 26 та 27 грудня, а з 2 і до 14 січня – щоденно о 13.30 з першого перону головного вокзалу станції Львів вирушатиме у неймовірну подорож паровоз Л-3535, який курсуватиме за маршрутом Львів-Брюховичі-Львів. Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці

Святковий потяг вирушатиме зі Львова о 13:30 год. та прибуватиме у Брюховичі о 13:50 год. Зворотно відправлятиметься о 14:25 год. та прибуватиме до Львова о 14:45 год. Таким чином, тривалість святкової подорожі становитиме 1 год. 15 хвилин. Під час поїздки у вагонах, які святково прикрасили учні Львівської дитячої залізниці, пасажирів очікують різдвяна атмосфера та прекрасні краєвиди, а на станції Брюховичі юні залізничники організують невеличке театралізоване дійство.

Ми запрошуємо усіх львів'ян та гостей міста Лева здійснити поїздку, зробити колоритні фото біля старовинного паровоза, поспівати разом колядки у незвичній атмосфері стукоту коліс і клубів пари.

За одну поїздку зимовий поїзд може перевезти 150 пасажирів. Сподіваємося, такий подарунок від щедрого і турботливого Святого Миколая сподобається пасажирам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: