Miss International Ukrasine-2015 Ніна Горинюк зробила свій внесок у лікування онкохворого Остапчика

Володарка титулу Miss International Ukraine-2015, переможниця реаліті-шоу «Міс Львів-2015» Ніна Горинюк та ведуча соцпроекту «Міс Львів», відома у Львова візажист Уляна Матвіїв взяли участь у благодійній вечірці, присвяченій збору коштів на лікування трирічного Остапчика Гавриліва. У хлопчика діагностували четверту стадію раку – нейробластома. На лікування в німецькій клініці сім’я малечі має зібрати 340 тисяч євро. Ця сума не підйомна для сім’ї Остапчика, тому до збору коштів долучилися небайдужі львів’яни.

Згідно з умовою благодійної вечірки, кожен гість мав вкинути в скриньку на порятунок малечі не менше ста гривень. Це була так звана "стартова ціна" благодійного внеску. Дехто жертвував більше сотні. А Ніна Горинюк пожертвувала півтори тисячі гривень. Загалом під час благодійної вечірки назбирали понад вісім тисяч гривень.

Під час вечірки організатори влаштували для гостей гру «Мафія». Ніна Горинюк вирішила спробувати свої сили в цій грі. Красуня швидко опанувала нелегкі правила та умови гри «Мафія», впоралася із завданням.

Організатори вечірки кажуть, що на черзі будуть ще кілька акцій та концертів для збору коштів важкохворого Остапчика Гавриліва. Серед акцій – «Благодійний аукціон побачень», який триватиме впродовж тижня.

Хлопчик дуже хоче жити, його батьки та рідні вірять у перемогу над недугою. Незважаючи на те, що це четверта стадія раку – шанси на одужання є. Четверта стадія ділиться ще на п’ять підстадій. Остапчик перебуває на першій.

А напередодні Свята Миколая Ніна Горинюк взяла участь в акції «Я зроблю тобі іграшку», на яку її запросила одна з громадських організацій Львова. Титулована красуня виготовляла разом з дітьми з інтернатів новорічні іграшки, зокрема ангелів. Після такого плідного заняття Ніна вручила разом з волонтерами подарунки дітям з сиротинця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: