Всесвітньовідомі музиканти підтримають дітей з проблемами серця

У неділю, 20 грудня, о 18.00 год. музиканти брати Дворніченки та Благодійний фонд «Забота» із м. Харків організовують концерт «Класична Феєрія» за участю всесвітньовідомих музикантів, який відбудеться у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької. Про це повідомила прес-служба ЛМР

У концерті візьмуть участь світові зірки класичної музики: László Fenyő (Німеччина, віолончель), Daniel Austrich (Німеччина, скрипка), сімейна династія видатних музикантів Дворніченків, Євген Музикант (Україна, скрипка). Супроводжувати музичних віртуозів буде єдиний в Україні Молодіжний симфонічний академічний оркестр «Слобожанський» під керівництвом всесвітньо відомого диригента Кирила Карабиця (Англія).

«Допомога ближньому має бути природним процесом. Радує, що в нашій країні з кожним днем стає все більше чуйних людей, готових об'єднуватися і міняти світ на краще, - коментує Олена Єрьоміна, президент Благодійного фонду «Забота». —  Хотілося б вірити, що ми своїм прикладом показуємо:  благодійність — це нескладно, творити добро може кожна людина, потрібно просто почати це робити».

Кошти виручені із продажу квитків підуть на реалізацію проекту «Музика Серця» Благодійним фондом «Забота», а саме - закупівлю обладнання для дитячого кардіохірургічного відділення Львівської обласної клінічної лікарні. Отож кожен, хто купить квиток, матиме змогу не лише гарно провести час насолоджуючись віртуозною музикою, але й допоможе покращити якість надання медичного обслуговування, таким чином долучившись до порятунку дитячих життів.

«Сподіваємося, що проводячи такі концерти, ми не лише відкриємо красу класичної музики дітям, зберемо гроші на необхідні матеріали для лікування малюків, але хоч трохи наповнимо добром і любов'ю їхні будні, а враження від концерту подарують їм неймовірні, яскраві емоції», — поділився надіями Олександр Дворніченко, художній керівник проекту «Класична Феєрія»

Окрім небайдужих львів’ян насолодитись класичною музикою та провести корисне дозвілля безкоштовно матимуть гарну нагоду і понад 700 осіб пільгових категорій Це і діти-сироти, діти-інваліди, малозабезпечені сім’ї, сім’ї учасників АТО та внутрішньо-переміщених осіб.

«У рамках кампанії «Відповідальне місто» ми постійно намагаємось мотивувати підприємців, благодійників, небайдужих громадян долучатись до соціальних акцій у Львові. Дарунок серця та посильна допомога кожного є безцінним вкладом у покращення життя потребуючого, а також можливість для того хто здійснює дарунок плекати найкращі свої риси»,- Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Квитки на сайті Gastroli.ua та в касах міста

Сайт проекту «Класична Феєрія»: www.feeriya.org

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: