Гурт «Атмасфера» запрошує на свій проект «Mantra Diving»

23 грудня о 19.00 год. гурт «Атмасфера» запрошує на музичне інтерактивне шоу «Mantra Diving», де слухач має можливість зануритись у творче дійство і в повній мірі виразити свої емоції, співаючи з музикантами древні трансцендентні звуки на санскриті – мантри. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Безкоштовно відвідати подію зможе кожен охочий - саме такий подарунок до новорічних свят вирішили зробити музиканти з гурту "Атмасфера" для львів'ян та гостей міста. Якісний живий звук, динаміка, релаксація та повне занурення у мантри - обіцяють наповнити позитивом та щастям.

"Звук має надзвичайно великий вплив на нас, а звуки мантр мають надзвичайно великий позитивний вплив на нас і на все, що нас оточує. Вони приносить любов та радість", - зазначив Калінді, Атмасфера

"Трансцендентний звуку дійсно має силу змінити наші серця і повпливати на мир в світі», - переконаний Ямуна, Атмасфера

Проект «Mantra Diving» було тепло прийнято в різних містах України, Польщі, Німеччини, Чехії, Норвегії та Казахстану, де проект був представлений на сцені найбільшого фестивалю ФорЭ. 23 грудня в event hall “Kino” слухачі матимуть змогу насолодитись новими композиціями та всім кращим за 2 роки існування проекту.

Охочих чекають 23 грудня, 0 19:00 год, в event hall Kino, Львів, пр. Чорновола, 2.

Вхід за доброчинними внесками. Деталі та бронювання столів за тел. +38093910 99 93, atmasfera.com, VKontatke  — Facebook — Soundcloud

Контактна особа:  Марія Кропатницька, тел. +38093910 99 93,e-mail: [email protected]

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: