У Львові п’яний екс-міліціонер з пляшкою горілки погрожував патрульним звільненням

Колишній майор правоохоронних органів з пляшкою горілки вирішив прокататись по місту на чужому автомобілі, коли його власник відійшов на кілька хвилин.

Пише Дивись.Інфо з посиланням на ПРЕС-ЦЕНТР.

Орієнтування на вітчизняний автомобіль, який вирізнявся в загальному потоці машин дивною манерою їзди, своїм колегам передали львівські патрульні поліцейські, які в той час були зайняті оформленням чергової аварії. У поліції виникла підозра, що капітан цього «корабля», який плив між іншими машинами, знаходиться під впливом алкоголю. Автомобіль без увімкнених сигналів повороту зупинили біля кільця вулиць Виговського-Кульпарківської. За кермом поліція побачила п’яного чоловіка, який подорожував містом з пляшкою горілки 0, 7 л.

- Поведінка водія була агресивною, він погрожував патрульним звільненням за те, що його зупинили, - розказали PRESS- ЦЕНТР у Патрульній поліції Львова. – Крім того, виявилось, що роз’їжджав містом він не на своїй машині – автомобіль належить його знайомому, який на кілька хвилин відійшов від автівки.

Як розповів сам власник, в цей момент його товариш, який раніше працював в міліції та має звання майора, сів за кермо та зник разом з автомобілем. Від експертизи на ступінь алкогольного сп’яніння чоловік відмовився. Міру покарання для нього визначить суд. Водійське посвідчення вилучили.

Анна БУРЕНІНА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: