Громадські активісти розпочинають безстроковий пікет під стінами ЛМР

Громадські активісти, організації та формування, а також учасники АТО та інші небайдужі львів’яни оголосили про початок безстрокового пікету під стінами Ратуші в зв’язку із невдоволенням діями з боку чинної влади.

Активісти вважають, що новообрані депутати ЛМР та очільник міста у стінах міськради лобіюють власні інтереси та впроваджують корупційні схемина місцях.

«Дії влади розчаровують містян з кожним днем все більше. Передвиборчі обіцянки забуваються наступного ж дня, після офіційного вступу на посади. Ми делегуємо можновладцям власні інтереси, та прагнемо вирішення проблем громадськості. Втім, чиновники замість допомоги грають в ігри з людськими долями. Це стосується багатьох аспектів життя. Нам набридло сидіти склавши руки, та спостерігати як у стінах ЛМР розвивається кумівство, корупція та беззаконня. Саме тому ми прагнемо достукатися до посадовців, та нагадати, що вони є слугами народу, а не монополістами, котрі «загрібають» під себе бізнеси, землі та займаються «кришуванням» тих чи інших питань», - зазначає громадський активіст Роман Мудрик.

Учасники пікету вимагають усунення з посад корумпованих чиновників, та створення громадських рад, котрі матимуть можливість контролювати роботу на місцях, у департаментах та виконавчих структурах.

Основною вимогою пікетувальників є створення консультативно-дорадчої ради при міському голові та департаментах ЛМР з можливістю здійснювати громадський моніторинг таконтроль діяльності у Львові на предмет її законності танезаангажованості з боку чиновників та посадовців. Новостворена ГР має матиможливість здійснювати громадський контроль при всіх управлінняхЛМР, Виконавчому комітеті ЛМР та інших підрозділах ЛМР.

Пікет планують розпочати 22 грудня о 09:00 під стінами Львівської міської ради, та продовжувати до часу виконання основним вимог активістів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: