На Дрогобиччині вшанували пам'ять Дмитра Грицая-Перебийноса

Сьогодні, 22 грудня з нагоди 70-их роковин смерті генерал-хорунжого УПА Дмитра Грицая-Перебийноса керівники району відвідали його родинне село Верхній Дорожів. Про це повідомила прес-служба ДРДА.

Голова райдержадміністрації Максим Лісогор, заступник голови районної ради Володимир Стецівка та керівник фракції районної ради БПП “Солідарність” Володимир Шутко вклонилися пам'яті видатного українського військово-політичного діяча, поклали квіти до його пам'ятника. В урочистому покладанні квітів взяли участь представники місцевої громади та колектив школи.

У своєму зверненні до молоді, жителів села Максим Лісогор передав присутнім слова глибокої шани та подяки за збереження пам'яті про героїчні сторінки нашої історії від голови облдержадміністрації Олега Синютки.

Представники районної влади відвідали також Кімнату-музей Дмитра Грицая у місцевій школі, де у книзі відгуків голова райдержадміністрації залишив свій запис, подякувавши вчителям та учням за велику краєзнавчу та патріотичну роботу, яку вони проводять.

Гості побували також у Музеї Верхньодорожівської школи та села Верхній Дорожів.

111 222 333

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: