На Львівщині розпочався конкурс інвестиційних проектів регіонального розвитку

Регіональна комісія повторно оголошує конкурс на відбір інвестиційних програм і проектів, які можуть реалізовуватись на Львівщині за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Прийом пропозицій триватиме до 1 лютого 2016 року. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

У конкурсі можуть брати участь програми та проекти місцевих і центральних органів виконавчої влади, а також органів місцевого самоврядування, котрі спрямовані на створення оптимальних умов для сталого розвитку територіальних громад. Серед основних вимог до проектів, які фінансуватимуться у 2016 році за кошти державного фонду регіонального розвитку:

- повинні відповідати пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегії розвитку Львівської області та у планах заходів з її реалізації;

- впроваджуються як проекти співробітництва територіальних громад;

- підтримують добровільно об’єднані територіальні громади.

Документацію для участі у конкурсі слід подавати у департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості облдержадміністрації (каб. №422, вул. Винниченка, 18). За додатковою інформацією звертайтесь за номером телефону 299-92-84 або електронною поштою на адресу: [email protected].

Перелік документів, які подаються для участі в конкурсному відборі.

Зазначимо, що у 2015 році за рахунок державного фонду регіонального розвитку на Львівщині реалізується 50 проектів на об’єктах соціальної інфраструктури, загальною вартістю 136,2 млн грн. Зокрема, у освітній галузі – 20 об’єктів (передбачено 60,2 млн грн); охорони здоров’я – 8 об’єктів (18 млн грн); культури – 9 об’єктів (32,4 млн грн); житлово-комунального господарства – 10 об’єктів (24,1 млн грн); фізкультури і спорту – 1 об’єкт (0,3 млн. грн); соціального захисту – 2 об’єкти (1,2 млн грн). До реалізації вказаних проектів також долучилися й органи місцевого самоврядування, скерувавши близько 32 млн грн з місцевих бюджетів.

Детальніше про вимоги до регіональних проектів також читайте у Постанові Кабінету Міністрів України від 18 березня 2015 року № 196 "Деякі питання державного фонду регіонального розвитку" та наказі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства "Питання підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку" від 24 квітня 2015 року № 80.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: