Прикордонники та патрульні спільно вирішуватимуть проблему з чергами на кордоні

На ділянках Мостиського, Львівського та Чопського прикордонних загонів Західного регіонального управління стартував експеримент, в рамках якого прикордонники спільно з патрульними нарядами Національної поліції будуть організовувати службу задля дотримання черговості в’їзду автомобілів у пунктах пропуску через державний кордон. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Такі дії дозволять покращити якість пропускних операцій на державному кордоні та  забезпечити більш комфортний його перетин. Про це інформує Адміністрація Державної прикордонної служби України.

За ініціативи Державної прикордонної служби України днями було проведено спільні з місцевими органами самоврядування та підрозділами Національної поліції України координаційні  наради, де розглянули  питання виставлення у зоні сервісного обслуговування перед пунктами пропуску спільних нарядів у складі співробітників Держприкордонслужби і Національної поліції та скасування видачі номерних талонів водіям у чергах, що у результаті дозволить прискорити проїзд громадян через державний кордон.

Цей експеримент, основна мета якого протидія протиправній діяльності на державному кордоні, зменшення черг перед пунктами пропуску та недопущення втягування правоохоронців у протиправну діяльність, на сьогодні стартував у найбільших міжнародних автомобільних пунктах пропуску "Краковець", "Рава-Руська" та "Ужгород".

Запроваджена апробація щодо врегулювання проїзду транспортних засобів на під’їздах до пунктів пропуску через державний кордон триватиме протягом одного місяця, а після її завершення розглядатиметься можливість використання спільних нарядів на постійній основі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: