Святий Миколай відвідав дітей із соціально незахищених категорій

У п’ятницю, 18 грудня, управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР організувало святкові заходи для дітей учасників АТО та дітей з малозабезпечених сімей. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Ввечері 25 дітей учасників АТО відвідали один зі спортивних клубів мережі «Sportlife» на вул. Героїв УПА, де професійні тренери проводили з ними фітнес-руханку, квест, різноманітні конкурси та інші забави. Опісля цього кожна дитина отримала корисні та солодкі подарунки.

У ніч на 19 грудня Святий Миколай разом зі своїми помічниками з управління молоді, сім’ї та спорту та відділу у справах дітей завітав до діток із трьох дитячих будинків сімейного типу, а також до малозабезпеченої сім'ї, в якій виховується 5 дітей.

«Миколай приніс дітям не лише подаруночки, а й багато радості та щастя. А усміхнені дитячі обличчя - це те, що дає натхнення робити ще більше хороших справ», - розповіли в управлінні молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

В п’ятницю зранку Святий Миколай також завітав і до школи-інтернату №2, де на дітей чекали не тільки подарунки, а й святкова інтерактивна вистава «Подарунок для Миколая» в рамках соціального проекту «Їде Миколай в дитячий край» .

Організатори дякують за допомогу в підготовці та в проведенні цих заходів відділу у справах дітей, СК «Sportlife», Конопницькій початковій загальноосвітній школі 1 ступеня, ГО «Razom for Ukraine», ДМЦ "Фора" та небайдужими львів’янами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: