Громадські активісти Львівщини вчились ефективно працювати

У Львові відбувся семінар з питань співпраці з молодіжними громадськими організаціями. Так, 55 представників різних громадських організацій з усієї області – Радехова, Сколе, Стрия, Пустомитів, Сокаля, Золочіва та Бродів – протягом трьох днів прослухали тренінги з громадської активності, проектного менеджменту, психології співробітництва, а також розібрали багато кейсів, які сприяють покращенню їх роботи. Про це повідомила заступник начальника управління молоді і спорту ЛОДА Оксана Вацеба.

Програма семінару включала роботу в групах, гуртівки, обговорення та інтерактивні ігри. Зокрема, цікавим для учасників була гутірка «Вступ в громадську сферу», «Проекти і проектна діяльність», «Співпраця між ГО. Як вийти на синергію» та «ГО vs Органи влади – співпраця чи протистояння?»

Організаторами семінару виступили Управління молоді і спорту Львівської обласної державної адміністрації разом з Львівською обласною організацією «Молодіжний націоналістичний конгрес».

«Такі навчання дуже потрібні громадським активістам. Часто трапляється, що вони мають бажання і ресурси робити корисні справи, але як робити це правильно та максимально ефективно – цих знань їм бракує. Саме тому ми розповідаємо про дієві методики втілення ідей», - говорить Христина Угрин, тренер та громадський діяч.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: