Для дітей із соціально незахищених категорій Львова провели благодійний захід

Вчора, 23 грудня, працівники відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з волонтерами Львівського представництва міжнародної культурної асоціації «Новий Акрополь» провели благодійний захід «Музика каміння» для дітей з сімей вимушених переселенців та сімей у складних життєвих обставинах. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Під час заходу діти з сімей вимушених переселенців та сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, стали учасниками майстер-класу з розпису гіпсових барельєфів.

З перших хвилин заходу діти з великим ентузіазмом взялись за розпис гіпсових барельєфів. Обережно виводячи пензликом контури вигинів, діти «оживляли» гіпсові зліпки та розфарбовували їх яскравими кольорами. Найкращим подарунком для дітей наприкінці майстер-класу стали власноруч виготовлені художні шедеври.

«Кожний вид мистецтва має свою мову. Образотворче мистецтво – це мистецтво форми й кольору, за допомогою якого в дітей виховується естетичне ставлення до навколишньої дійсності, розвивається креативне мислення та вдосконалюються творчі здібності, саме тому розпис як вид творчості є не лише цікавим, але й корисним для дітей», - Світлана Гриців, начальник відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Захід відбувся у культурному центрі «Новий Акрополь» за адресою: м. Львів, вул. Дорошенка, 7.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: