Рада звільнила релігійні громади, благодійні організації, навчальні заклади та підприємства від сплати орендної плати за землю

Львівська міська рада ухвалила звільнення у 2016 році від сплати орендної плати за землю релігійних громад, благодійних організацій, навчальних закладів та підприємств. За звільнення проголосувало 58 депутатів.  Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Релігійні громади, благодійні організації, навчальні заклади та підприємства звільнені у 2016 році від сплати орендної плати за землю у частині платежів, що надходять до міського бюджету м. Львова.

ПЕРЕЛІК

релігійних громад, благодійних організацій, навчальних закладів та підприємств, які звільняються у 2016 році від сплати орендної плати за землю у частині платежів, що надходять до міського бюджету м. Львова

  1. Релігійна громада церкви Святого Духа Української греко-католицької Церкви – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. М. Коперника, 36.
  2. Згромадження (монастир) Чину Оріоністів Української греко-католицької Церкви – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. А. Лінкольна.
  3. Українська греко-католицька Церква парафії Зіслання Святого Духа – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. Зеленій, 106.
  4. Місія “Центр студентського капеланства“ Української греко-католицької Церкви – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на розі вул. Конотопської – вул. Природної.
  5. Релігійна громада Української православної Церкви Київського Патріархату парафії Вознесіння Господнього Залізничного району м. Львова – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. Любінській.
  6. Релігійна громада Римсько-католицької Церкви – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. Освицькій, 4.
  7. Храм св. Володимира і Ольги Української греко-католицької Церкви – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. В. Симоненка, 5-а.
  8. Благодійна установа “Навчально-реабілітаційний центр “Джерело“ – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на просп. Червоної Калини, 86-а.
  9. Приватне підприємство “Грааль ДЛД-12“ – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. Стрийській, 119.

Депутати додали до переліку Храм Свв. мчч. Віри, Надії, Любові та їх матері Софії (УГКЦ), вул. Миколайчука-Орлика, а також вилучили з переліку Вищий навчальний заклад «Львівський кооперативний коледж економіки і права».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: