Синютка розповів сільським головам про пріоритетні напрямки розвитку області у 2016 році

Цього року на Львівщині і надалі активно ремонтуватимуть дороги. На цьому голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка наголосив під час наради з головами місцевих рад Львівщини, яка відбулася у середу, 23 грудня, повідомила прес-служба ЛОДА.

"Плануємо почати з перевалу на Турку і рухатися через Старий Самбір до Львова. Також нам потрібно відремонтувати дорогу Червоноград-Радехів-Броди. Ці дві дороги ми будемо робити першочергово", - наголосив Олег Синютка.

Водночас керівник області ознайомив присутніх з програмою "500 успішних сімейних господарств", яка реалізовуватиметься на Львівщині у галузі АПК. За його словами, компанія "Яблуневий дар" готова закуповувати продукцію, яку виростять селяни.

Голова облдержадміністрації торкнувся й питання удосконалення роботи ЦНАПів. "Ми хочемо, щоб у ЦНАПах працювали також і представники комунальних служб", - додав Олег Синютка.

Окрім цього,  він зазначив, що  слід завершити процес централізованого вивозу сміття з усіх сіл Львівщини. Очільник Львівської ОДА серед іншого закликав розвивати сільський спорт та допомагати місцевим спортивним командам, а також приділити належну увагу освітленню населених пунктів. Також нагадав присутнім про нову концепцію роботи народних домів Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: