В одному із сіл на Львівщині невідомі вбили двох жінок та дитину

У одному з сіл Сокальського району на Львівщині у двох приватних будинках виявлено тіла двох жінок та 8-річної дівчинки без ознак життя зі слідами насильницької смерті.

Про це 24 грудня інформує відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

Як повідомляється, у Сокальське відділення поліції 24 грудня близько 11.00 надійшло повідомлення про те, що у одному з сіл району в приватному будинку виявлено тіла 28-річної жінки та її 8-річної доньки без ознак життя. Слідчі виявили на тілах загиблих сліди насильницької смерті.

Також у сусідньому будинку було виявлено тіло 70-річної мешканки цього ж села без ознак життя. Як і в попередньому випадку, на тілі загиблої правоохоронці виявили сліди насильницької смерті.

Як повідомила у коментарі IA ZIK речник ГУ Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, загиблим було завдано удари по голові.

На місці події працює слідчо-оперативна група, експерти та працівники інших служб під керівництвом заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Руслана Домніцака.

Вирішується питання про правову кваліфікацію злочинів відповідно до норм Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії. Правоохоронці вживають усіх заходів аби встановити обставини вбивств та особу зловмисника або зловмисників, причетних до їх скоєння.

Як стало відомо IA ZIK, жахливі вбивства сталися у селі Тяглів Сокальського району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: