Бельгійці допомагатимуть українському бізнесу вийти на європейські ринки

Для розвитку бізнесу та виходу на ринки ЄС українським компаніям пропонують безкоштовний офіс у Бельгії. Приміщення, що розташоване на території науково-індустріального парку в м. Шарлеруа, обладнане усім необхідним для роботи та надаватиметься терміном до 6 місяців. Офіс також може використовуватися в якості юридичної адреси компанії в Бельгії.

Як розповів радник голови Львівської облдержадміністрації з питань інвестицій Роман Матис, цих домовленостей вдалося досягти під час робочого візиту представника Посольства України в Королівстві Бельгія.

"Така можливість повинна зацікавити насамперед експортерів, - зазначив Роман Матис. - Українські компанії зможуть вивчити перспективи роботи на бельгійському та європейському ринках, а також запустити окремі проекти у тестовому режимі. Це особливо актуально, оскільки з 1-го січня 2016 року діятиме зона вільної торгівлі з ЄС".

За словами Романа Матиса, бельгійські експерти готові супроводжувати українські компанії в організації бізнесу. Також вітчизняні експортери зможуть отримати допомогу у пошуку партнерів, оренді офісних та виробничих приміщень за зниженими тарифами, повідомила прес-служба ЛОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: