На Львівщині розпочали працювати десять місцевих прокуратур

У Львівській області розпочали роботу 10 новоутворених місцевих прокуратур. Про це повідомив керівник Львівської місцевої прокуратури №1 радник юстиції Олег Мостиховський, пише Дивись Інфо.

Так, зокрема, у м.Львові утворено Львівську місцеву прокуратуру №1, повноваження якої поширюються на територію Галицького, Личаківського та Сихівського районів міста Львова.

"Керівництвом прокуратури вживаються організаційні заходи щодо забезпечення її діяльності, а також першочергові кроки з метою стабілізації криміногенної ситуації на піднаглядній території. Кореспонденція від громадян та юридичних осіб приймається за адресою: м.Львів, вул. Ак. Богомольця, 9", - йдеться у повідомленні.

З метою ефективного процесуального керівництва у кримінальних провадженнях, досудове розслідування в яких здійснюється Сихівським та Личаківським відділами поліції, а також оперативного вирішення окремих питань прокурорської діяльності, прокурори Львівської місцевої прокуратури №1 також знаходяться за адресами: м. Львів, пр-т Червоної калини, 66 (колишнє приміщення прокуратури Сихівського району міста Львова) та м. Львів, вул. Йосипа Сліпого, 9 (колишнє приміщення прокуратури Личаківського району міста Львова).

Крім того, налагоджено проведення особистого прийому громадян керівництвом місцевої прокуратури.

Так, згідно затвердженого графіку, керівник Львівської місцевої прокуратури №1 Олег Мостиховський Олег проводить прийом громадян щосереди з 10-00 до 13-00 за місцем знаходження прокуратури.

Перший заступник керівника Андрій Гнатів здійснює прийом громадян щовівторка з 10-00 до 13-00 за місцем знаходження прокуратури.

Заступник керівника Богдан Пуківський приймає громадян щочетверга з 10-00 до 13-00 за адресою: м. Львів, пр-т Червоної калини, 66.

Заступник керівника Роман Сапуцький приймає громадян щоп’ятниці з 10-00 до 13-00 за адресою: м. Львів, вул. Йосипа Сліпого, 9.

В інший час прийом здійснюється прокурорами прокуратури згідно із затвердженим графіком за адресою: м. Львів, вул. Ак. Богомольця, 9.

"Львівська місцева прокуратура №1 закликає громадськість, керівників органів влади та місцевого самоврядування, державних та комунальних установ і організацій, підприємств усіх форм власності, а також представників засобів масової інформації до активної співпраці з метою забезпечення ефективної боротьби із злочинністю і корупцією", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: