У Львові відбудуться покази сучасної дитячої музичної казки

У Львові відбудуться покази сучасної дитячої музичної казки «Незвані гості у Країні Світла», на які з ініціативи її творців, балету Ірини Мазур «Життя», будуть запрошені понад дві сотні дітей учасників АТО з військових частин Львівського гарнізону.

Благодійні покази казки «Незвані гості у Країні Світла» відбудуться у суботу, 26 грудня, і в неділю, 27 грудня, о 12 год. у приміщенні Будинку Науки і Техніки Львівської залізниці (Палац залізничників «РОКС», вул. Федьковича, 54/56).

А 2 та 3 січня 2016 року на сцені «РОКСу» відбудеться цьогорічна прем’єра - продовження казкової історії - нова музична казка «Незвані гості-2», у якій юні глядачі знову зустрінуть своїх улюблених персонажів, що опиняться у нових цікавих ситуаціях.

У веселій, легкій, розважальній, інтерактивній, сучасній казці «Незвані гості у Країні Світла» задіяно понад два десятки артистів балету Ірини Мазур «Життя», а також актори львівських театрів. Вже понад 15 років артисти балету «Життя» раз у рік, напередодні свята Святого Миколая та Нового року, бешкетують – ставлять дитячі вистави, які відвідують дітлахи з усієї Західної України.

Сюжет казки «Незвані гості у Країні Світла» – цікавий і захоплюючий та, у певному сенсі, резонансний. Вічна тема боротьби Добра і Зла розкривається крізь призму реалій сьогодення: цар Країни Темряви Павук Павутін хоче захопити Країну Світла. Головному негативному персонажу вистави допомагають три його сестри-відьми: Брехня, Жадібність і Заздрість.

Сюжет розвивається на протистоянні загальнолюдських цінностей, де на противагу темним силам виступають добрі, чесні і позитивні герої з відомих казок: Котигорошко, Попелюшка, Білосніжка, Різдвяні Ельфи, Мері Поппінс, Баба Яга, Дракон… Діти у залі є безпосередніми учасниками дійства і активно допомагають жителям країни Світла здобути перемогу.

Акредитація і додаткова інформація – за тел. 067-960 31 01 або по e-mail: [email protected] (Галина Гузьо, GMGpromo).

Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України (м. Львів)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: