За кошти від митних надходжень наступного року відремонтують п'ять доріг

У 2016 році у бюджет Львівської області надійде близько мільярда гривень від перевиконання митних платежів. За ці кошти відремонтують п'ять автомобільних шляхів регіону. Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка під час наради з керівниками міст обласного значення у п'ятницю, 25 грудня. Про це пише Дивись Інфо із посиланням на прес-службу ЛОДА.

"Наступного року завдяки цим надходженням ми завершимо ремонт доріг Львів-Радехів-Луцьк, а також Бориня-Мохнате, - розповів Олег Синютка. - Крім того, плануємо зробити дорогу від перевалу через Турку до Самбора, відремонтувати автошлях Броди-Радехів-Червоноград та відтинок від села Куровичі до Перемишлян".

Окрім того, керівник ОДА повідомив, що 300 мільйонів гривень на ремонт доріг надійде з обласного бюджету.

Нагадаємо, що парламентарі підтримала зміни до Закону, згідно із яким запроваджено експеримент у Львівській, Одеській, Волинській та Чернівецькій областях з ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення. Відповідно до цих змін, території, на яких діє пілотний проект, відтепер зможуть самостійно визначати перелік доріг, що ремонтуватимуться за кошти від перевиконання митних платежів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: