У Львові відбулась публічна акція протесту "Я не дякую хабарем"

У Львові відбулась публічна акція протесту "Я не дякую хабарем", повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Акція спрямована на те, щоб залучити студентів до дискусії про традиційну корупцію

На площі біля Національного університету «Львівська політехніка» активісти-волонтери роздали червоні торбинки із написом «Я не дякую хабарем» та конверти «не для хабарів», у яких студенти зможуть знайти інформацію про проект та наліпки на залікову книгу.

Як повідомила Львівська обласна прокуратура на запит про доступ до публічної інформації за статями 368 та 369 Кримінального кодексу України, упродовж 2014 року за 368 статтею КК «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» проводилося досудове розслідування у 39 кримінальних провадженнях за фактами вчинення кримінальних правопорушень, обвинувальні акти за якими скеровані до розгляду судів.

Протягом 11 місяців 2015 року за цією ж статтею проводилося досудове розслідування у 35 кримінальних провадженнях за фактами вчинення кримінальних правопорушень, обвинувальні акти за ними скеровано для розгляду до судів. Упродовж 2014 року за 369 статтею КК «Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі» проводилося досудове розслідування у 10 кримінальних провадженнях за фактами вчинення кримінальних правопорушень, обвинувальні акти за якими скеровані до розгляду судів. Цього року за 369 статтею проводилось досудове розслідування у 4 кримінальних провадженнях, обвинувальні акти у яких скеровано для розляду до судів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: