Впорядкування дорожнього руху обговорювалося на засіданні штабу у Дрогобичі

Сьогодні відбулося чергове засідання регіонального Оперативного штабу, яке провів голова райдержадміністрації Максим Лісогор. Йшлося про забезпечення безперебійної роботи комунальних та енергетичних служб, безпеки громадян на час тривалих святкових та вихідних днів. Керівникам цих служб доручено організувати цілодобове чергування та взаємодію на час вихідних. Про це повідомила прес-служба ДРДА.

Обговорювалося також питання проблемного перехрестя “Вигода”, де протягом останнього часу сталося кілька ДТП, в яких постраждали люди. Голова громадської ради при райдержадміністрації Василь Лужецький інформував присутніх про прийняте з цього приводу звернення громадської ради на адресу місцевої та обласної влади, дорожніх служб.

Відповідне звернення свого часу прийняла і районна рада. Присутні на засіданні штабу представники громадської ради, правоохоронних органів висловилися за облаштування на перехресті великої кільцевої розв'язки.

Голова райдержадміністрації Максим Лісогор наголосив, що поки це питання буде вивчатися та реалізовуватися Службою автомобільних доріг та іншими органами, необхідно вжити всіх можливих першочергових заходів для врегулювання автотранспортного руху на перехресті та створення умов для безпечного дорожнього руху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: