На Львівщині запрацює потужний завод компанії "Фуджікура"

У перший місяць нового року на Львівщині у Яворівському районі запрацює іноземне підприємство компанії "Фуджікура". Потужний завод, який вироблятиме електричне устаткування для автомобілів, за останні роки є однією із найбільших інвестицій в області. Реалізація проекту дозволить залучити близько 20-ти млн євро та створити близько 3 тисяч робочих місць.

Про це розповів голова Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки на підсумковій прес-конференції у вівторок, 29 грудня.

"Минулого тижня я оглянув підготовку до виробництва. Там вже встановили обладнання та готуються до запуску, - наголосив Олег Синютка. - Вже на початку наступного року на офіційному відкритті ми самі переконаємось у виробничих потужностях цієї компанії".

Керівник області також розповів й про інші важливі інвестиційні проекти, які заплановано реалізувати в області.

Зокрема, у місті Бродах розпочне будівництво заводу концерн Nexans. Відкриття очікують у першому кварталі 2017 року. Ця компанія  інвестує у будівництво заводу понад 120 мільйонів гривень. На підприємстві планують створити 2 тисячі робочих місць, а середня зарплата працівників становитиме 5-6 тисяч гривень.

Окрім цього, ТзОВ "Електроконтакт Україна" оголосило намір розширити потужності у Перемишлянському районі. Підприємство готове побудувати у районному центрі новий корпус на  800 осіб, проект будівництва якого вже представили. А компанії "Хюндай Корпорейшн" та "Bombardier" заявили про пошук співпраці з підприємствами Львівської області.

"У 2015 році значно зросла зацікавленість з боку іноземних партнерів. Зокрема, найбільшими інвесторами виступили Німеччина, Нідерланди та Польща", - додав Олег Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: