Перспективи розвитку Львівщини: інфраструктура, боротьба з корупцією та децентралізація

Наступного року у пріоритеті Львівщини – завершення модернізації системи управління областю, подолання корупції та покращення інфраструктури доріг. Про ці та інші плани повідомив у вівторок,  29 грудня, голова Львівської  обласної державної адміністрації Олег Синютка на підсумковій на прес-конференції  за 2015 рік.

"Завдання у нас зрозумілі, амбіцій достатньо, і результат обов'язково буде, - зазначив керівник області. - А загалом наступний рік можна назвати роком важкої праці".

Насамперед у наступному році планують завершити модернізацію системи управління областю. "Ми повинні зробити все для того, аби після реформи децентралізації влади  передати необхідні повноваження спільній громаді Львівської області", - наголосив Олег Синютка.

Велику увагу приділятимуть у 2016-му році й дорогам: у покращення інфраструктури шляхів сполучення заплановано інвестувати понад 1,5 млрд грн.

В області також впровадять диспетчерський центр швидкої медичної допомоги та реалізують проект "500 успішних господарств Львівщини". Важливими завданнями є системне залучення міжнародної технічної допомоги та впровадження нових технологій і моніторингу використання енергоресурсів установами області.

Не оминули увагою і культурне життя Львівщини. Зокрема відновлять активну діяльність Народних домів у районах, де заплановано провести близько 40 тис заходів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: