Споживачі Львівщини через «особистий кабінет» можуть дізнатися про свою субсидію на газ

ПАТ «Львівгаз» розширює функціональні можливості «особистого кабінету» для споживачів газу на сайті 104.ua. Відтепер мешканці Львівщини, зареєстровані на онлайн сервісі, можуть скористатися ще двома додатковими функціями – завантажити та роздрукувати свій рахунок за газ, а також отримати повну інформацію про призначену їм субсидію на споживання енергоресурсу. Про це повідомила прес-служба підприємства.

Нововведення, які дозволяють зробити використання сервісу ще зручнішим, були впроваджені вже всередині грудня, менш як за місяць роботи кабінету. Тепер, щоб отримати рахунок за газ споживачу достатньо натиснути лише одну кнопку – «завантажити рахунок», яка розміщена в «особистому кабінеті» під поточним балансом та тарифом споживача. Після цього квитанцію можна зберегти та роздрукувати. Разом з повною інформацією про стан особового рахунку сьогодні споживач може дізнатися ще й про дату та розмір наданої йому субсидії на газ. Останнє її надходження відображено у розділі «мої дані», а у розділі «книга споживача» інформація про історію перерахунку субсидій.

Усі нововведення було здійснено за проханням самих споживачів, які беруть активну участь в удосконаленні роботи сервісу. Свої побажання щодо «особистого кабінету» вони залишають безпосередньо на ресурсі у «книзі відгуків». Найцікавіші ідеї, які набирають найбільшу кількість голосів, згодом втілюються у життя. Для прикладу, також на прохання споживачів в інтерфейс кабінету було додано спеціальну кнопку з іконкою для зручного перегляду інструкції із його користуванням.

«Наше головне завдання - зробити стосунки компанії та споживача абсолютно прозорими. Для цього було реалізовано запуск «особистого кабінету». Уже сьогодні сервіс знімає багато питань щодо вчасної подачі показань лічильника та нарахувань за газ. Адже з його допомогою можна особисто контролювати усі дані за особовим рахунком», - розповів голова правління ПАТ «Львівгаз» Володимир Зленко. «Важливо, щоб і в подальшому сервіс постійно удосконалювався та допомагав споживачам отримати ще більше відповідей свої питання. Саме тому, ми охоче приймаємо пропозиції із щодо покращення його роботи», - додав він.

Для споживачів Львівщини «особистий кабінет» на сайті 104.ua почав працювати із 17 листопада цього року. Лише за один місяць його роботи уже зареєструвалося майже 20 тис. споживачів газу Львівської області. З допомогою мобільного онлайн сервісу вони можуть в максимально зручний спосіб керувати даними свого особового рахунку. Наприклад, здійснювати оплату за газ, подавати показання лічильника, перевірити свій баланс та усю історію. Окрім того, споживач має можливість в режимі онлайн звернутися до фахівця компанії, написати скаргу чи записатися до керівництва на прийом. Скористатися «особистим кабінетом» можуть усі споживачі регіону - від населення, до представників приватних підприємств на ім'я яких відкрито особовий рахунок. Для реєстрації споживачам необхідно лише перейти на сайт 104.ua та натиснути кнопку «реєстрація».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: