У Львівській ОДА напрацьовують план проведення консультацій з громадськістю

План проведення консультацій з громадськістю на 2016 рік буде підписаний до кінця січня. Про це заявили посадовці Львівської ОДА на круглому столі, присвяченому орієнтовному плану консультацій, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.  

На засіданні були присутні представники громадськості та члени Громадської ради. З усіх пропозицій структурних підрозділів облдержадміністрації зауважень від громадськості та експертів не виникало лише до департаменту освіти. Інші ж програми, представлені комітетами, потребують доопрацювання.

Багато запитань, зокрема, стосуються департаменту екології. Члени Громадської ради закидають йому недостатню відкритість та малу кількість звітів стосовно проведених проектів. Окрім того, незрозумілою залишається й ситуація зі знищенням борщівника Сосновського на території Львівської області.

Як відомо, на таку боротьбу у 2015 році було виділено немалу кількість коштів. За повідомленням ж представниці Громадської ради, борщівник не є карантинною рослиною, тому на його знищення кошти виділяти не потрібно.

Серед основних положень орієнтовного плану – круглий стіл загальнодержавної соціальної програми профілактики вірусних гепатитів до 2016 року, громадські слухання по обговоренню проекту Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового комплексу на 2016-2020 роки та круглий стіл на тему «Питання впровадження інклюзивної освіти у навчальних закладах Львівської області».

Додамо, що до 2015 року, план проведення консультацій з громадськістю затверджували до 1 січня.

Олег Галів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: