Дрогобицький район входить у 2016 рік з новим бюджетом

Основний фінансовий документ, за яким житиме район наступного року, затверджений на пленарному засіданні ІІІ позачергової сесії районної ради, яке провів голова районної ради Михайло Сікора. Про це повідомила прес-служба ДРДА.

Обсяг доходів загального фонду бюджету визначено в сумі 380080200 грн., спеціального фонду бюджету – 1074220 грн. Загальний обсяг видатків районного бюджету на 2016 рік встановлено в сумі 381154420 грн., у тому числі, обсяг видатків загального фонду бюджету в сумі 373001392 грн. та видатків спеціального фонду бюджету – 8153028 грн. у тому числі бюджету розвитку в сумі 7078808 грн. за тимчасовою класифікацією видатків та кредитування місцевих бюджетів та головними розпорядниками коштів.

Сесія також розглянула інші питання порядку денного: про затвердження структури, чисельності виконавчого апарату районної ради, витрат на утримання ради та її виконавчого апарату на 2016 рік, земельні питання.

Дрогобицький район входить у 2016 рік з новим бюджетомДепутати також прийняли звернення до Президента України Петра Порошенка та Верховної Ради України щодо необхідності прискорення розгляду питання про притягнення до відповідальності осіб, винних у розстрілі Героїв Небесної Сотні, та щодо необхідності перегляду умов приватизації промислових підприємств Дрогобиччини.

Цього ж дня депутатам урочисто вручили депутатські посвідчення та значки.

Голова райдержадміністрації Максим Лісогор та голова районної ради Михайло Сікора привітали народних обранців з Новим роком та Різдвом Христовим.

Мистецький колектив районного Народного дому заколядував депутатам напередодні свят.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: