Садовий запросив на посаду директора з інновацій Яніку Мерило

Міський голова Львова Андрій Садовий запросив на посаду директора з інновацій Яніку Мерило. Нагадаємо, Яніка Мерило досі була радником міського голови Львова. Саме завдяки активній участі Яніки Мерило у Львові цього року вже створено Особистий кабінет мешканця, введено більше 20 електронних послуг, вперше в Україні видано ІД-картки учасників АТО, пілотувати такі проекти, як БанкІД (Ощадбанк і Приватбанк) і МобілІД (Київстар).

Відтак, основними завданнями Яніки Мерило на посаді директора з інновацій будуть: ефективне управління існуючими ІТ-рішеннями (аудит і введення, відповідно до кращих можливих практик), впровадження інноваційних рішень для вирішення існуючих завдань і проблем, створення більш ефективного та відкритого спілкування влади і громади, бізнесу (електронний уряд і послуги), створення та імплементація рішень Smart City, створення екосистеми інновацій і розвиток інноваційного підприємництва та інвестицій.

«Цього року Львів зробив значний поступ у розвитку та запровадженні різних інноваційних рішень та електронних послуг. Цього результату ми б не досягли без досвіду та активної праці Яніки Мерило. Переконаний, що на посаді директора з інновацій Яніка реалізує ще чимало корисних і так необхідних для мешканців міста, для бізнес-середовища, для інвесторів проектів. Львів має стати номером один в Україні по впровадженню інновацій у всі сфери життя міста», - зазначив мер Львова Андрій Садовий.

«Для мене вкрай важливо показувати результати, а це можливо тільки з прогресивною і сильною командою. Ми багато чого зробили за останній рік, але ми ще на самому початку. Я дуже рада, що я виправдала довіру мера Андрія Садового, якого я вважаю прекрасною людиною і менеджером, і що ми продовжуємо з командою Львова співпрацювати ще більш тісно для створення найбільш інноваційного міста України», - прокоментувала Яніка Мерило.

«При цьому інновація - не мета. Моя мета - з допомогою інновацій зробити місто для мешканців ще більш комфортним, затишним і відкритим, починаючи з рішень електронного транспорту та медицини до електронних послуг та екосистеми для народження інновації», - додала Яніка Мерило.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: