Нехай 2016 рік стане роком Перемоги українського народу, - привітання мера Львова

Міський голова Львова Андрій Садовий привітав усіх з Новим роком. Мер побажав, аби 2016 рік став для українського народу роком Перемоги.

«Завершується 2015 рік – важкий і важливий рік для всіх українців. Ще один рік, коли ми крок за кроком виборювали своє право на вільне життя у вільному світі.

Не всі наші сподівання виправдались – війна з агресором досі триває, багато українців зустріне свята на передовій з автоматами в руках. Очищення країни від корупції та неефективної бюрократії, очевидно, займе більше часу, ніж би нам хотілось.

Але за останні два роки ми таки вибороли свій шанс. Несподівано як для себе, так і для всього світу показали, що здатні бути народом, який має свою власну волю.

Бог кожного дня посилає нам випробування, але кожного дня також показує правильний шлях. Відкрите серце і чисті помисли зажди допоможуть побачити цей шлях.

Я бажаю усім нам сил і мудрості. Бажаю тепла і злагоди в родинах. Нехай Новий рік принесе нам добрі новини. І нехай 2016 рік стане роком Перемоги українського народу.

Веселих свят», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: