Львів вшановує пам'ять Степана Бандери

Львів вшановує пам'ять Степана Бандери. Сьогодні в місті відбулись заходи з нагоди відзначення 107-ї річниці від дня народження видатного політичного діяча, голови Проводу ОУН, Героя України Степана Бандери. Біля пам’ятника відбулась спільна молитва, покладання квітів та віче. Привітав учасників віча і міський голова Львова Андрій Садовий.

«Степан Бандера прагнув вільної, незалежної держави. Він віддав за це своє життя. Чого хотів ворог? Ворог хотів нас поневолити і мати над нами панування. Покоління Бандери не має страху. Нікому не буде можливим поневолити наш народ, бо це нація, яка має велику Божу ласку. Яка має велике бажання жити у своїй країні.

https://www.facebook.com/Andriy.Kryshtal.Lviv/posts/831859406922396

Сьогодні, у цей складний час для нашої країни, кожен з нас має ще раз взяти маленьку книжечку Митрополита Андрея Шептицького «Як будувати рідну хату», і прочитати її раз, другий, третій. Ми маємо сьогодні нашу державу. Напевно вона не є такою, про яку мріяв Бандера, Шухевич, про яку мріяв Митрополит Андрей Шептицький, Патріарх Йосип Сліпий. Але вона є. Якою вона буде завтра – залежить від усіх нас, від наших дітей, від нашої праці, від нашого доброго і якісного прикладу. Сьогодні мороз нікого не злякав, ми тут усі разом. Вітаю усіх з Новим роком, хочу побажати усім нам великої праці і єдності, щоб коли ми збираємось разом, над нами був наш український прапор, який має нас об’єднувати», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: