ДФС та Львівський університет співпрацюватимуть у напрямі впровадження інноваційних рішень

Начальник Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук та ректор ЛНУ ім. Івана Франка Володимир Мельник за участі деканів факультету прикладної математики та інформатики Івана Дияка, економічного факультету Ростислава Михайлишина, факультету управління фінансами та бізнесу Андрія Стасишина, юридичного факультету Володимира Бурдіна підписали «Договір про співпрацю між Львівським національним університетом імені Івана Франка та Львівською митницею Державної фіскальної служби України». Про це повідомила прес-служба ДФС

Відповідно до умов цього Договору Сторони зобов’язуються співпрацювати у сфері навчальної, навчально-методичної та науково-дослідної роботи задля взаємного обміну досвідом, підвищення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань на практиці. Сторони домовляються щодо проходження практики і стажування, студентами, які навчаються в Університеті, залучення провідних спеціалістів Сторін до проведення лекцій, семінарів, навчальних тренінгів, розроблення навчальних планів тощо.

Окрім того, митники та представники ВНЗ працюватимуть у напрямі організації наукових, науково-практичних конференцій, симпозіумів, семінарів та інших заходів з питань реалізації політики у сфері державної митної справи, удосконалення митного законодавства, тарифного і нетарифного регулювання зовнішньоекономічної діяльності суб’єктів господарювання, покращення митної статистики та обліку, адміністрування митних платежів тощо.

Начальник митниці Л. Прокіпчук відзначив, що передусім очікує від студентів на генерацію та практичне втілення передових ідей у вкрай важливих для митниці напрямах ІТ-технологій, імплементації митного законодавства до вимог країн ЄС, залучення інвестицій та більш ефективної взаємодії у спілкуванні з бізнесом.

Ректор зазначив, що розпочатий фаховий діалог дозволить науковцям і студентам долучитися до процесу формування сучасних моделей розвитку економіки, бізнесу та підприємництва, що дозволить молодим людям здобути унікальний досвід і застосувати свої знання на практиці. Володимир Мельник переконаний, що завдяки спільним зусиллям сторони зможуть зробити свій внесок в удосконалення фіскальної системи України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: