На Різдво для безхатченків організовують святкову вечерю

Пам’ятаючи про потребуючих у час новорічних і різдвяних свят, працівники Центру всіляко намагаються підтримати своїх підопічних. Цього року у приміщенні Центру 6 січня для безхатченків організують щорічну святкову вечерю. За спільним столом безхатченки зможуть скуштувати вареники з картоплею, квашену капусту і помідори та оселедець. На солодке гостей почастують печивом, цукерками, вафлями та узваром з сухофруктів. Вечеря відбудеться у приміщенні Центру обліку бездомних громадян, за адресою: вул. Кирилівська, 3а, о 20:00 год. На захід запрошено 50 осіб.Про це повідомила прес-служба ЛМР.

«Бездомні громадяни, які перебувають у складних життєвих обставинах, особливо потребують відчути миттєвості Різдвяного святкування та радість єднання. Тому організація таких заходів є важливим елементом у соціальній реабілітації цих громадян», - розповідає Олександр Бородін, в.о. директора Центру обліку бездомних громадян.

Довідка

Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради.

Відповідно до своїх завдань, Центр веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову реєстрацію, здійснює соціальне патрулювання, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги, сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав.

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю – з 09:00 до 18:00 години.

Також при Центрі діє Відділення нічного перебування безпритульних громадян, де особи, які звернулись, можуть отримати нічліг, санітарно-гігієнічні послуги, першу медичну допомогу та інші послуги.

Відділення нічного перебування працює щоденно з 20:00 до 08:00 години.

Телефон гарячої лінії: 233 10 49.

Юридичні консультації: 233 14 79.

Е-mail: [email protected].

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: