Минулоріч Львівська митниця перерахувала до держбюджету рекордну суму – 10 мільярдів гривень

Львівська митниця Державної фіскальної служби України у 2015 році перетнула 10-мільярдний рубіж відрахувань митних платежів до Державного бюджету України. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОДА.

"Це найбільший показник за час існування митниці, - розповів начальник Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук. - Ми також перерахували й рекордну суму у грудні – понад 960 млн грн. Ще одним важливим показником останніх чотирьох місяців є понад 300 млн грн, які Львівщина отримала на ремонт доріг від перевиконання митних платежів".

За словами Левка Прокіпчука, такого результату вдалось досягти, зокрема, завдяки спрощення митних процедур. "Ми досягли зменшення кількості та часу митних оглядів, зведення до мінімуму коригування митної вартості. Також у декілька разів збільшено кількість митних оформлень вантажів, які доставляють отримувачу безпосередньо з кордону".

Також вдалось створити максимально сприятливі умови для суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД). Передусім, це сучасна інфраструктура митних постів та незначна вартість послуг. Завдяки цьому кількість суб’єктів ЗЕД, що здійснювали митне оформлення на Львівщині, за останні п'ять місяців збільшилась на понад 25%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: