Порошенку у Львові колядували та вимагали продати Roshen

На Різдво, 7 січня, президент України Петро Порошенко із дружиною Мариною та дітьми прибув до Львова.

У палаці Потоцьких відбулася зустріч із родиною зустрівся з дітьми та батьками дитячого будинку сімейного типу родини Бузівок. Василь та Галина Бузівок виховують шістьох дітей віком від 6 до 15 років, позбавлених батьківського піклування.

Дитячий будинок сімейного типу родини Бузівок у вересні 2014 року переїхав із Луганської області до Жовківського району Львівської області. Із січня 2015 року він розміщується в с. Стремінь. Родина налагодила господарство, тримає худобу та свійських птахів.

"Хочу, щоб вас побачила уся країна, бо ваш приклад є зразком людей, які можуть покластися на країну, а також на свої сили: не пасувати перед труднощами, а реально працювати закотивши рукави і робити свою справу", - цитує президента прес-служба.

Після цьго Порошенко з родиною у супроводі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки та голови Львівської облради Олександра Ганущина прийшов на пл. Ринок, де відбувається традиційне святкування. Там президент переглянув різдвяний Вертеп та послухав святкові колядки у виконанні містян та творчих колективів.

На президента львів’яни реагували по-різному. По дорозі чимало людей тисли руки президенту. Інші ж здалеку вигукували вимогу продати Roshen.

Перед мерією родину Порошенків зустрів міський голова Андрій Садовий. Біля шопки їх колядками та віншуваннями привітав вертеп. Також родина Порошенків здійснила прогулянку по різдвяному ярмарку.

Нагадаємо, у різдвяному зверненні президент попросив«у маленького Ісуса великих змін на краще в Україні».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: