У Львівській обласній філармонії відбудеться «Щедрий вечір з Добрим Джазом»

10 січня у Львівській обласній філармонії звучатимуть українські, польські та американські колядки в джазових аранжуваннях у рамках проекту «Щедрий вечір з Добрим Джазом», учасники ShockolaD, EwaNovel та Іванка Червінська запрошують всіх поціновувачів вишуканого українського етно-джазу. Про це пише Дивись Інфо із посиланням на організаторів.

За словами організаторів, всі, хто завітає, матимуть унікальну нагоду поринути в неперевершену святкову музичну атмосферу різдвяного джазового настрою.

Цей концерт буде завершенням турне гурту ShockolaDта Брії Блессінг по США, де музиканти презентують різдвяну програму. Ця музика вже викликає великий інтерес не тільки у великої української діаспори, а йу дуже багатьох американських меломанів та поціновувачів джазової музики світового рівня.

10 січня гурт виконає джазові колядки з програми, що за океаном заполонили серця багатьох людей, які знають, що таке найкращий етно-джаз світового рівня.

Ewa Novel – блюзова співачка, поетеса, танцівниця, акторка американського походження. Народилась в Чікаго (USA), багато років живе і займається музикою у Польщі, де здобула визнання та популярність. Активно співпрацює з багатьма польськими і міжнародними проектами. Найбільш відомі з них: “Johns Jazz Collection”,“Krakow Street Band”, ”Electric Shepard”, “Workaholic and Frinds”, ”Levi”, ”Bazobanda”, ”Duet Novel and Wilk”. Пробувала свої вокальні можливості на багатьох міжнародних конкурсах і в 2014 р. зайняла перше місце та гран-прі в конкурсі “Spiewac Kady Moze”. Активно концертує та гастролює по цілому світу та час від часу їздить до рідного міста Чікаго, щоб надихнутись і зарядитись правдивою енергією джазу і блюзу та ділитись нею зі своїми прихильниками.

ShockolaD — один з найуспішніших українських гуртів, що працюють у жанрі world music. Гурт постійно грає на різноманітних концертних майданчиках та є учасником багатьох міжнародних музичних фестивалів. Музика гурту зароджується завдяки змішуванню різних стилів, імпровізації, неповторності ідей та мотивів, що базуються на українській свідомості музикантів. Кожен альбом гурту є різним завдяки постійним експериментам над звуками, думками, над синтезом електроніки та акустики. Кожен учасник вносить свій неповторний внесок в музику і звучання гурту. Музиканти поєднують речі, які здаються непоєднуваними, і роблять це настільки природно, що кожен їх концерт пронизаний глибокими емоціями та обміном енергією між гуртом і аудиторією. Гурт несе меседж відкритості, зворушення і доторку до кожної людини, яка хоче поринути у світ звуків, що створюються під час незабутнього музичного ритуалу, яким є ShockolaD.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: