У Різдво загарбники 51 раз застосовували зброю проти сил АТО

Протягом минулої доби бойовики 51 раз порушили режим "повної тиші", застосувавши стрілецьку зброю, гранатомети і міномети.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО, інформує Дивись.Інфо.

Так, впродовж вчорашнього вечора найманці відкривали прицільний вогонь з автоматичних станкових гранатометів в районі Мар’їнки, стрілецької зброї та підствольних гранатометів - біля Верхньоторецького.

З такого ж озброєння бойовики двічі били по позиціях ЗСУ біля Гранітного, що на Маріупольському напрямку.

Окрім того, проросійські бандформування провокували бійців сил АТО на відкриття вогню у відповідь на околицях Горлівки. Зокрема, використовуючи великокаліберні кулемети, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю, били в напрямку Майорська, Зайцевого та Новгородського.

Не припинились хаотичні обстріли опорних пунктів ЗСУ і біля тимчасово підконтрольного бойовикам Донецька.

Так, сили АТО на підступах до Авдіївки були обстріляні з гранатометів та стрілецької зброї. З такої ж зброї окупанти гатили в бік Пісків та Опитного.

Бойовики застосовували зброю і після опівночі 7 січня.

"З початку цієї доби поціновувачі "руського міра" вже близько 10 разів відкривали вогонь в бік наших воїнів. Зокрема, зі стрілецької зброї прицільно в районі Новгородського. Турбуючий вогонь з гранатометів, стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів невігласи вкотре вели в районі Донецького аеропорту та знову північніше Горлівки", - сказано у повідомленні штабу.

Також після опівночі декілька мін зі 120-мм мінометів, застосування яких заборонене Мінськими домовленостями, розірвались неподалік позицій сил АТО біля Зайцевого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: