Переможці дитячого фестивалю "Різдвяні канікули" запрошують на заключний гала-концерт

У понеділок, 11 січня, в Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини відбудеться заключний гала-концерт переможців Обласного відкритого фестивалю-конкурсу для дітей та юнацтва "Різдвяні канікули". Про це повідомили у департаменті освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації.

За словами директора департаменту Олександри Небожук, учасниками фестивалю є  кращі дитячі, юнацькі колективи та окремі виконавці зі Львова та області. Вона зазначила, що під час концерту виступатимуть й дитячі колективи та виконавці з різних областей України.

"Цей конкурс є щорічним. Він проводиться  для того, щоб залучити дітей області до змістовного дозвілля під час зимових канікул. Також такі заходи сприяють відродженню духовних цінностей українського народу, - розповіла Олександра Небожук. - Фестиваль "Різдвяні канікули" надасть можливість зустрітися давнім друзям, подарує львів’янам та мешканцям області велике дитяче мистецьке свято".

Переможців визначали у таких номінаціях: індивідуальні виконавці у жанрі класичної музики, фольклорні колективи та вертепи, вокальні ансамблі, троїсті музики, народні оркестри та окремі виконавці у жанрі народної музики, хореографічні колективи та солісти, вокальні гурти та солісти з різних напрямків сучасної музики.

До слова, організаторами фестивалю є департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації та Центр творчості дітей та юнацтва Галичини м.Львова.

Початок гала - концерту о 12:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: