Громадськість контролюватиме діяльність лісових господарств Львівщини

У державних лісогосподарських підприємствах Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства впроваджують механізм громадського контролю. Громадськість отримає доступ до усіх заходів лісового та мисливського господарства, що дозволить забезпечити прозорість та відкритість роботи.

Про це розповів начальник обласного управління Анатолій Дейнека, повідомляє прес-служба ЛОДА.

"Відкритість стане одним із пріоритетних напрямків у діяльності державних лісогосподарських підприємств, - зазначив Анатолій Дейнека. - Тому ми запрошуємо громадськість долучитись до контролю лісгоспів на усіх етапах їх роботи".

Зокрема, для огляду громадськості будуть доступні усі плани та дозволи на здійснення рубок, плани лісовідновлювальних робіт. Також повністю відкритою буде інформація щодо використання недеревних продуктів лісу, лісопорушення та браконьєрства. Окрім цього, місцеві громади долучатимуть до обговорення усіх запланованих лісогосподарських заходів.

Необхідну інформацію можна буде отримати на сайті обласного управління та лісгоспів. Календарні плани та погоджувальні документи також висвітлюватимуться на веб-ресурсах Львівського лісозахисного підприємства та Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: