Понад 100 шахтарів перекрили дорогу у Львівській області

Шахтарі анонсували перекриття автошляху на кордоні з Польщею 12 січня

У місті Червоноград Львівської області понад 100 гірників шахти "Степова" державного підприємства "Львіввугілля" безперервно ходять на пішохідному переході, не пропускаючи транспорт. На дорозі утворилась велика колона з машин і автобусів, повідомляє "Радіо Свобода".

Як повідомив у Facebook глава Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець, шахтарі також анонсували перекриття автошляху на кордоні з Польщею у Львівській області завтра, 12 січня 2016 року. Гірники вимагають погашення заборгованої зарплати та стабільної роботи у подальшому.

"Завтра шахтарі, як і було раніше заплановано, перекриють дорогу до митниці з Польщею. Попри тиск та всілякі заходи впливу, гірники шахти "Степова" ДП "Львіввугілля" продовжують стихійний страйк, розпочатий ще 2 січня. Вони вимагають погашення заборгованої зарплати та стабільної роботи у подальшому", - написав він.

"У такий спосіб вони хочуть привернути увагу до своїх проблем не лише в Україні, а й у Європі", - написав Волинець.Так, мітингувальники планують перекрити міжнародну автомобільну дорогу Львів-Рава-Руська. Разом з тим, робота шахт не припинятиметься, оскільки це призведе до закриття шахти, тобто Львівського вугільного басейну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: