Діти із сімей у складних життєвих обставинах та сімей переселенців візьмуть участь у шоколадному майстер-класі

Сьогодні, 12 січня, о 14.00 годині працівники відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за благодійної підтримки Львівської майстерні шоколаду проведуть благодійний захід «Смак життя» для дітей із сімей у складних життєвих обставинах та сімей вимушених переселенців. А також до заходу буде долучено 15 дітей пільгових категорій. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Під час заходу діти стануть учасниками майстер-класу із виготовлення шоколадних цукерок. Одягнувши білосніжні фартушки та шапочки, діти приступлять до захопливого кондитерського процесу. Кожен матиме змогу зробити шоколадні вироби для себе і своєї родини, а потім оцінити усе багатство смаку готових шоколадних шедеврів.

«Створюючи цукерки власноруч, діти матимуть змогу не лише повправлятись у майстерності кондитерського мистецтва, а й дізнаються багато цікавого про історію виникнення шоколаду. Таке дозвілля є унікальною можливістю для малюків не лише розширити свої знання, реалізувати вміння та бачення, але й поласувати відомим і надзвичайно смачним львівським шоколадом», - розповіла Марія Ковальчук, фахівець із соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: