У народних домах Львівщини проведуть близько 7 тисяч культурних заходів

Упродовж січня-лютого 2016 року у 1391 народному домі Львівщини планують провести близько 7 тисяч культурних заходів. Про це повідомила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації Христина Береговська, повідомила прес-служба ЛОДА.

Зокрема, 10 січня  у Трускавці розпочався різдвяний фестиваль колективів художньої самодіяльності "Ой радуйся, Земле!". А 24 січня о 12:00  на відкритій сцені міста та о 15:00 на сцені палацу культури ім.Т.Шевченка відбудеться завершальний гала-концерт його учасників.

Також запланували низку заходів до Дня Соборності України та Дня пам’яті героїв Крут. У народних домах області відбуватимуться тематичні вечори, години пам’яті та виступи колективів художньої самодіяльності.

21 січня о 14:00 на стадіоні "Арена Львів" відбудеться зустріч з керівниками структурних підрозділів у галузі культури райдержадміністрацій та керівниками народних домів Львівської області.

А в останню декаду лютого у народних домах області вшановуватимуть героїв Небесної Сотні. Відбуватимуться літературні вечори, конкурси малюнків та години пам’яті.

25 лютого українці відзначатимуть 145 – ту річницю з дня народження Лесі Українки. Цій даті присвячені концерти, літературно-музичні композиції та літературні читання, що проходитимуть у народних домах та бібліотеках області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: