За місяць понад 16 тисяч школярів відвідали музеї Львова та області

У грудні 2015 року музеї Львова та області відвідали 16775 школярів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів області. Про це повідомила начальник відділу соціального захисту і виховання департаменту освіти та науки Львівської ОДА Леся Солтис, інформує прес-служба ЛОДА.

За словами Лесі Солтис, загалом культурно збагатилися 7927 дітей із районів Львівщини, 7397 з зі Львова та міст обласного значення, а також 530 вихованців зі шкіл-інтернатів та 920 підопічних технічних навчальних закладів області.

Школярі зокрема оглянули Львівський музей історії релігії, Львівський національний літературно-меморіальний музей Івана Франка, Національний музей ім. Андрея Шептицького, музей "Дрогобиччина", Історико-краєзнавчий музей у м. Винники, Історико-етнографічний музей "Бойківщина" та багато інших.

Найактивнішими поціновувачами музеїв стали школярі із Яворівського, Золочівського та Кам’янка-Бузького районів Львівщини, Шевченківського району міста Львова та вихованці Cамбірської школи-інтернат.

Зазначимо, культурну програму дітям організували департамент освіти та науки спільно з департаментом з питань культури, національностей та релігій ЛОДА.

Шкільні екскурсії триватимуть також упродовж січня та лютого цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: