ЛМР здійснюватиме закупівлі у системі ProZorro

Виконавчий комітет погодив положення про здійснення закупівель виконавчими органами, комунальними закладами, установами і підприємствами Львівської міської ради у системі електронних державних закупівель ProZorro (htpp://prozorro.org). Про це повідомили Дивись.Інфо прес-служба ЛМР.

Згідно з текстом рішення виконавчого комітету, положення застосовуватимуть до всіх закупівель товарів і послуг структур ЛМР, які вони здійснюють за кошти міського бюджету та/або за кошти комунальних підприємств, за умови, що вартість закупівлі становить від 50 тис. до 200 тис. грн.

Упродовж двох місяців з дня прийняття цього рішення структури ЛМР повинні надати інформацію у департамент економічної політики щодо закупівель, здійснених у системі електронних державних закупівель ProZorro, а також надавати таку інформацію щоквартально до 1 числа місяця, який настає за звітним періодом

Як відзначила керівник департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич, щодо цього положення зараз працює робоча група з числа експертів та представників ГО, яка пропрацьовує можливе внесення змін до прийнятого рішення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: