На Львівщині на хабарі затримали голову сільради

12 січня працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції України спільно з УСБУ у Львівській області затримали голову сільради під час одержання ним неправомірної вигоди в сумі 1,5 тисячі доларів США.

Про це 13 січня повідомив департамент захисту економіки Національної поліції України, інформує Дивись.Інфо.

Як повідомляється, гроші призначалися за сприяння у наданні земельної ділянки поруч з міжнародною трасою Львів-Краковець. Загальна площа ділянки ­– 0,01 га, вона призначалася для будівництва та обслуговування житлового будинку.

Гроші вилучено.

Раніше за цим фактом слідче управління Національної поліції України у Львівській області відкрило кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Наразі вирішується питання щодо затримання правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

ZIK

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: