У центрі Львова на журналістів напали невідомі

Сьогодні, 13 січня, невідомі особи заблокували знімальну групу «Огляду дня» телеканалу ZIK на незаконному будівництві на вулиці Куліша, 47.

Як повідомив учасник подій, репортер Євген Міклушка, вони разом з оператором виконували редакційне завдання і проводили зйомку на будівництві на вул. П. Куліша, 47. До них підійшли кілька осіб, які не назвалися, та почали вимагати вимкнути камеру, згодом стали погрожувати журналістам та штовхати їх. Потім невідомі запроторили їх до господарського приміщення та зачинили замок ззовні.

Репортери телефоном звернулись до правоохоронних органів та повідомили про порушення. Наразі вони лишаються заблокованими, поліція вже працює на місці.

Департамент  Держархбудінспекції (ДАБІ) у Львівській області зупинив будівельні роботи зі спорудження багатоквартирних житлових будинків на вулиці Куліша, 47 у Львові.

Нагадаємо, телеканал ZIK неодноразово порушував питання незаконної забудови у місті Львові. Зокрема, учора в «Огляді дня» вийшов сюжет щодо незаконної забудови на вулиці Лікарській у селищі Брюховичі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: