В Одесі затримали двох зловмисників, які пограбували та вбили жителя Львівщини

Працівниками Київського відділу поліції викриті 31-річний одесит та 22-річний житель Іллічівська, які заволоділи майном, а потім за допомогою пістолета і ножа позбавили життя приїжджого чоловіка, пише Depo.Одеса з посиланням на прес-службу ГУ НП в Одеській області.

Злочинців заарештовано, вони перебувають у слідчому ізоляторі.

У ході досудового слідства, правоохоронці провели роботу, спрямовану на з'ясування обставин події. Поліцейські допитували можливих свідків у справі, працівників клініки, встановлювали зв'язки зниклого.

Незабаром в Дністровському лимані місцевим жителем був виявлений труп чоловіка з множинними проникаючими ножовими пораненнями грудної клітки. Тіло загиблого деякий час перебувало у воді, але сумнівів у слідства не було - в лимані був знайдений труп зниклого жителя Львівської області з ознаками насильницької смерті.

Правоохоронці продовжили розслідування і з'ясували, що в медустанові, чоловік тісно спілкувався з одним із пацієнтів. Невідомий перебував на лікуванні під вигаданим ім'ям, що було передбачено статутом клініки, але ускладнювало його пошук. Проте поліцейські встановили ім'я невідомого. Даний факт поклав початок до розкриття злочину.

Товаришем загиблого виявився раніше судимий за угон і грабіж одесит. Правоохоронці знайшли його автомобіль, отримали в суді дозвіл на вилучення, обстеження машини і проведення необхідних досліджень. На обшивці та інших частинах транспортного засобу експерти виявили сліди крові, яка належала вбитому чоловікові.

У ході слідства, затримані перекладали провину один на одного, не бажаючи нести відповідальність за вбивство людини. В процесі відтворення обставин злочину, один із підозрюваних вказав на місце, де були заховані викрадені мобільні телефони.

"Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Підозрювані арештовані, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі, з конфіскацією майна", - розповідає начальник Київського відділу поліції Микола Піщанський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: