Відбулася перша у 2016 році обласна галузева скайп-нарада

14 січня ц.р. за головування начальника управління Юрія Майбороди відбулася перша у 2016 році щотижнева обласна скайп-нарада, під час якої обговорено такі питання порядку денного:

- Про стратегію реалізації у 2016 році обласних програм в галузі фізичної культури і спорту.

- Про проведення змагань за програмою обласних комплексних Ігор Львівщини (Ігри Львівщини, Ігри ветеранів, Ігри для осіб з інвалідністю, Ігри для дитячих вікових груп) у 2016 році.

- Щодо фінансування у 2016 році проектів за рахунок коштів обласного бюджету розвитку та субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

- Про завершення паспортизації спортивних споруд у Єдиному електронному реєстрі спортивних споруд України.

- Про оптимізацію інформаційного супроводу подій та заходів в галузі фізичної культури і спорту та активізацію роботи на офіційних web-сайтах РДА.

Перед початком наради за участю одного із засновників ударного спорту Романа Буца поінформовано про особливості та перспективи розвитку такого виду у Львівській області.

В нараді взяли участь начальники відділів управління, керівники обласних центрів «Спорт для всіх», «Інваспорт», відділення НОК України у Львівській області, а також керівники секторів молоді та спорту Дрогобицької, Сколівської райдержадміністрацій та Бориславської і Трускавецької міських рад, які прибули для подання статистичного звіту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: