Відділ громадського партнерства міськради шукає нові громадські організації

Відділ громадського партнерства Львівської міської ради оновлює перелік активних громадських організацій та запрошує зголоситись громадських активістів Львова. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Для цього необхідно заповнити анкету за лінком: http://goo.gl/forms/XXm8VR5XXA. Ті ж активісти, які зголосяться, матимуть змогу отримувати оперативну інформацію про співпрацю міської ради з громадськими організаціями, оголошення про міські та міжнародні конкурси і грантові пропозиції, а також запрошення на громадські слухання та обговорення.

Так, громадські організації зможуть долучитися і до реалізації проекту «Громади в дії», що фінансується Європейською Комісією, зокрема – до створення дорадчих органів при управліннях ЛМР. Більше інформації про Проект «Громади в дії» можна отримати на сайті: www.communities.lviv.ua.

За детальнішою інформацією просимо звертатись у відділ громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, каб. 539, тел.032 297 57 6З; [email protected]

Довідка

Відділ громадського партнерства управління «Секретаріат ради» створений у 2007 році.

Основним завданням відділу є сприяння членам територіальної громади у реалізації права на безпосередню участь у місцевому самоврядуванні.

В обов'язки відділу входить, зокрема, налагодження та координація співпраці міської влади із громадськими організаціями, адміністрування конкурсів фінансової підтримки для громадських організацій, організація та проведення громадських слухань та обговорень.

Контакти: Пл. Ринок,1, каб. 539, тел. 297-57-63, [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: